streck bollar

thomaspodbild15

Måndag igen med ny podcast och nästa vecka blir de ingen podcast ni får hålla ut till den 11 Juni till nästa podcast varför frågar ni säker? Lyssna på podcasten så får ni höra varför. Hör gärna av er till poden på. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lyssna på podcasten här.

podbild14

Måndag och en ny podcast att lyssna på. Hör gärna av er på podcasten och skriv något roligt. Adressen är som vanligt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lyssna på podcasten här!

podbild12

Ny podcast alltid på måndagar men nästa måndag blir det ingen. Denna gång om valborg och första Maj. Hör gärna av er på Podcasten på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lyssna på podcasten här

thomaspodbild13

Måndag igen och nu har poden blivit utvecklad ytterligare än gång. Hoppas ni gillar den nya utvecklingen. Hör gärna av er på poden på. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lyssna på podcasten här.

podbild11

Hej på er igen ni vet vad som gäller podcast måndag med våran favorit podare. Hör gärna av er på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Lyssna på podcasten här