streck bollar

pyssel1

I tisdags på läs och hör stod julpysslet för dörren. Jag kan säga att det var väldigt pilligt att göra dessa bollar, man annvände nålar och paljetter och jag kan  också säga att varje jag gjorde gick bara sönder. Så det kräffs lite tålamod att göra detta piler göra. Men dom kommer bli så fina sen när vi kan hänga upp dom i granen om vi nu hittar någon vacker i skogen.  

pyssel2

 

halloweenblogg

 

 

Vi på läs och hör umeå bakade våra välkända muffins men inte helt vanliga vi dekorerade dom med läskiga saker på som bland annat hjärnsupstans och råtthjärnor och sist men inte mins inga halloween muffins utan lite avklippta tånaglar. Dom blev mycket goda.Vi bakade muffinsarna för att teatergruppen skulle komma och hälsa på oss för det var våran tur att ha fredagsmyset.

Vi såg på Hotel Transylvania mycket bra halloween film det var många som skrattade jag såg dock inte filmen för jag fastnade i att bygga pussel men har sett filmen förrut.

Vi brukar turas om att ha det så nästa gång ska vi till dom. 

drakula1

 

Läs & Hör Umeå var i kyrkan idag och sjöng.

Kyrkan 2 klar

Vi på Läs & Hör i Umeå började den 1 September med ett nytt schema vi tänkte dela med oss av det till er så ni kanske kan få lite nya ider till aktiviter för eran verksamhet. 

På Tisdagar har vi en pysselgrupp som tillverkar olika saker det är olika tema för varje månad. 

Som exempel: i oktober målar vi höst bilder, förra tisdagen målade vi kottar och trä kulor i olika färger. För vi ska ha dom till en annan verksamhet (framtida cirkel träningar) när vi inte kan gå på promenad som vi nu får poäng för till julfesten. 

pysselgruppen

 

Verra_med_bebis.jpg

Vi hadde fin besök på LH torsdag den 6 November.

Veronica kom med sin bebis som heter Lizette.