streck bollar

Den 1:a maj 2015 gick färden från Vännäsby till Lund.  Med förkylning i kroppen och en  nytryckt matchtröja i bagaget, lämnade Larsa tillsammans med assistenten Lennart Häggkvist lägenheten i Vännäsby. 
Detta skulle bli Larsas första deltagande i det Svenska mästerskapet i Boccia.


Tankarna var många och spänningen var  hög, men Larsa möttes av fantastiska människor och superfin hjälp ända från flygplatsen till Idrottsanläggningen i Lund där tävlingen skulle ske! 

Nu var Larsa utanför sin trygghetszon hemma i Vännäs med målet att göra sitt yttersta för att göra Västerbotten och lagkamraterna i Vännäs bocciaförening stolta! 

Första matchen mötte Larsa "murgröna K. hasselberg" vilket slutade med resultatet 6-2 till Larsa. Därefter spelades en match mot "Tranan HIK P.Huglow " deltagare i svenska landslaget, vilken Larsa tyvärr förlorade med 21-0. Tredje matchen ännu en vinst 6-1 mot "Varberg Hiv.Nilsson " och fortsatt match mot "3 V Göteborg T.Petersson" som slutade med yttligare en vinst med resultatet 7-1 till Larsa. Därmed var gruppspelet avslutat och Larsa började känna sig varm i kläderna. 

En stund senare var de dags för Semifinalspel där Larsa mötte ett hårdare motstånd vilket ledde till 4 förluster. Trots detta så resulterade den goda prestationen i gruppspelet en fjärde plats i klass 2 i Sverige. Med titeln i bagaget kände sig Larsa stolt över sin presentation och reste tillbaka på söndagen till Umeå med många tips och massor av inspiration inför kommande träning i höst! 
Larsa vill tacka sin förening som finansierade resan och assistenten Lennart för hans fina stöd och trevliga sällskap på resan!

Vi gratulerar vår SM hjälte och ser fram emot den kommande säsongen! 
 
 
 

I april avgjordes Div 3 Boccia.

Resultat 4:e omgången.

1.   Trixarna     12+17

2.   Elvorna      12+7

3.   Kämparna    9+18

4.   Lycksele      9-14

5.   Singlarna     3-28

6.   Tväråbäck     VO

 

Vinnare totalt:

Kämparna    43+56

Kent Pajala, Karin Nordin & Gunnar Pajala.