streck bollar

Efter Ferdinand, en tjur med ett stort hjärta, misstas för ett farligt djur, fångas han och slits från sitt hem. Bestämd att återvända till sin familj samlar han ett misslyckat lag på det ultimata äventyret.

Bildresultat för Ferdinand 2017

The Avengers och deras Super Hero-allierade måste vara villiga att offra allt i ett försök att besegra de mäktiga Thanos innan hans blitz av förödelse och förödelse sätter stopp för universum. Kommer 2018

Bildresultat för star wars the last jedi

Hej nu är det inte lång tid kvar innan den Nya star wars filmen Star Wars The Last Jedi kommer på bio. Den nya star wars filmen är en fortsättning från the force awakens Och den nya filmen sägs vara den mörkaste star wars filmen. filmen kommer på bio den 13 December.

 

Efter att aporna drabbas av ofattbara förluster, krossar Caesar med sina mörkare instinkter och börjar sin egen mytiska strävan att hämnas sitt slag.

Bildresultat för war for the planet of the apes

Hej jag vill skriva lite om ELVIS PRESLEY  Jag Gillar Evis mycket för han gjorde riktigt mycke musik han gjorde 57 Allbum och va med i 31 filmer och blev bara 42 år jag tror inte att det finns någon annan som har lyckas göra så mycket på så kort tid hans sista album han gjorde heter Moody blue och den kom ut 1977 a_p.jpg