surstromming

På tisdag den 27 augusti är det surströmmingsfest. Det kostar 100 kronor. Du måste anmäla dig om du vill vara med på festen. Ring till Kafé Kom In på 090-16 30 90 för att anmäla dig, senast fredag den 23 augusti.

fub

Lördag den 7 september bjuder FUB Umeå in till sensommarfest på KFUM vid Nydalasjön. Det kostar 50 kr för den som är medlem i FUB Umeå, och 100 kronor för den som inte är medlem. I priset ingår grillbuffé med efterätt, kaffe och dryck. Anmäl dig så snart som möjligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., men senast söndag den 1 september.

Det kommer att finnas en massa olika aktiviteter att välja mellan:

  • Klättring i klättertornet
  • Studsmatta
  • Gyro
  • Kanot

Klicka här för mer information om sensommarfesten.

allakankor

Nu startar Alla kan-kören igen. Första körövningen är på onsdag den 11 september, kl 15.30 till 16.30, i stora orkestersalen på Midgårdsskolan.

Om du har frågor eller vill anmäla dig, skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 sikta

Om du vill vara med och tävla i Sikta mot Stjärnorna i höst anmäler du dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Men du måste anmäla dig senast söndag den 25 augusti.

Du måste ange vilken artist du vill uppträda som, och vilken låt du vill framföra. Alla låtar spelas upp från Spotify. Om låten du vill framföra inte finns på Spotify så måste du meddela det.

gruva

Törs du undersöka Den hemsökta gruvan? Det är ett enkelt spel som går ut på att utforska en gammal gruva. Spelet öppnas i ett eget webbläsar-fönster.

Klicka här för att spela spelet

spokena

André har gjort en tecknad film om två spöken som gör rackartyg i djurparken.

Klicka på bilden för att titta på filmen.